KOLKS IV


Toimumiskoht:Saaremaa, Suure Töllu Puhkekülas
Toimumispäev:Laupäev, 24.08.2024
Mänguviis:Duppel
Reiting:Ei
Litsents:Ei
Korraldaja:Marek Kolk
Lisainfo:Neile, kes ei kavatse minna 24. augustil Lätti, ega pääse petangis esindama oma omavalitsust 17.-18. augustil Kuressaares, on pakkuda suurepärane alternatiiv - tulla 24. augustil osalema neljandat aastat toimuvale duode turniirile KOLKS. Muidugi ei põlata siin ära ka juba nädal varem Saaremaal osalenud mängijaid. Tulla võib ka üksinda, kõik saavad mängima.

Kes on kord juba osalenud, teavad, et sel turniiril on osalemine põhimõtteliselt tasuta. Auhinnafond moodustub 100% osalejate vabatahtlikest sissemaksetest ning läheb kõik ka väljajagamisele! Autasustamistseremoonia on alati põnev ja lõbus kuna auhinna saajaid võib olla üle poolte osalejaist. Lisaks uhke lõputort, eriauhinnad, ning ladus korraldus keerulistel väljakutel. Kahekordsetele võitjatele (seni puuduvad) katab korraldaja järgneva aasta turniiri kulud.

Boonusena korraldab Lümanda spordi- ja ajaloolegend Urve Vakker 25. augustil Saaremaa pikima traditsiooniga turniiri Lümanda kooli staadionil - osalemine samuti duplitena.

Lisainfo tel. : 5055429 (Marek Kolk) või meilitsi (marekkolk@yahoo.se)
Registreerumine:Google vorm